Woning in Szuhafő, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€58.286 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6504
Adres: Szuhafő, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1420 m2
Huis: 100 m2
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1982
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft20.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €58.286 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Prima gerenoveerde woning in het noorden. Slowakije op nog geen 3 km.

De woning is prima gerenoveerd en geschikt om het hele jaar te bewonen. Deuren en ramen zijn van gesoleerd materiaal en voorzien van rolluiken. De CV inclusief de radiatoren zijn toen vernieuwd.

In de woning de mooie kamer / keuken. Bijzonder groot en van alle gemakken voorzien. De keuken met alle huishoudelijke apparatuur blijft staan. Het biedt u verder twee slaapkamers en de badkamer.

De tuin is 1.420 m2 groot en daar verder nog een zomerkeuken met terras, een fontein, een garage en een kelder. In de tuin diverse fruitbomen.

Elektra, gas en water zijn aanwezig. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd met een nieuwe combi-ketel. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Szuhafő is een klein dorp in het noorden. Er wonen nog geen 200 inwoners. De grotere stad is Ózd of Kazincbarcika op een 30 minuten. Ook Putnok is goed te doen. In de laatste ook een leuk strand bad. Hier zit u ook niet ver van de Slowaakse grens (2,5 km). Hier inkopen doen kan makkelijk zijn (betalen in Euro), maar ook voor het skiën een goed gebied. De lage Tatra op een uurtje of 3 rijden. In de omgeving van Szuhafő veel bossen en groen. Voor de sportievelingen ligt Szuhafő niet ver van het Aggteleki Nationaal park waar het goed wandelen en hiken is. Overigens is een bezoek aan de grotten van Aggtelek de moeite waard.

Grote stevige woning waar u met plezier zult wonen.