Woning in Szendrő, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€45.143 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6505
Adres: Szendrő, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 761 m2
Huis: 150 m2
Bouwjaar: 1988
Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
Prijs: Ft15.800.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €45.143 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Grote woning geschikt voor bewoning van twee-generatie.

De woning biedt u maar liefst 3 verdiepingen. In het souterrain de garage, een berging, een kamer en de stook ruimte. Op de verdieping de hal-eetkamer, woonkamer, keuken en bijkeuken, badkamer, toilet, 2 slaapkamers met balkon en de gang en trap naar de zolder. Op de zolder dan nog een de overloop en twee kamers. Prima ruimte!

Het perceel is 761 m2 groot, dus het voordeel van niet teveel onderhoud. In de tuin volop fruitbomen en heester. Mooie groene tuin.

Alle voorzieningen als water, gas en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd op gas of hout stook. Aansluiten van telefoon en/of Internet is mogelijk.

Szendrő is een flink dorp in het noorden en stamt nog uit de tijd van koning Árpád. Is gelegen aan de rivier de Bódva en in het dorp wonen ruim 4.000 inwoners. Dorp is van alle gemakken voorzien om te winkelen. het Aggtelek nationale park lig top een 15 km en Kazincbarcika met het strand bad op een 15 km. De stad Miskolc op een 30 km, maar dichterbij kunt u ook terecht in Slowakije.

Mooie ruime woning waar u met twee generaties prima kunt wonen.