Woning in Jákfalva, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€39.429 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6506
Adres: Jákfalva, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2263 m2
Huis: 191 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1973
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Prijs: Ft13.800.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €39.429 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Verhuurmogelijkheid!! In dit woonhuis met maar liefst 3 appartementen in het mooie Noorden!.

Hier ruimte genoeg. Huis is een 191 m2 groot. Het biedt u drie appartementen.
Appartement 1 is 69 m2, 3 kamers, keuken, badkamer en mooi terras. Wordt verwarmd door een aparte open haard. Daaronder bevindt zich een kelder en hier bevindt zich de stookruimte van het pand.
Het 2de appartement is 75,4 m2 groot en ook hier 3 kamers, keuken, badkamer, terras met overkapping.
Het 3de appartement heeft een kitchenette + eetkamer, een kamer en de badkamer.

Perceel is 2.263 m2 groot en hier nog de vroegere stal, wat opslagruimtes, de schuur en een garage voor twee auto’s. in de tuin een wijngaard en fruitbomen.

Elektra en water zijn aanwezig. Gas kan worden aangesloten. De woning wordt centraal verwarmd met een hout gestookte kachel. Voor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

Jákfalva gaat u vinden in het Noorden van Hongarije. Dorpje met nog geen 500 inwoners. ligt op een 14 km van Kazincbarcika met het strand bad. De stad Miskolc op een 25 km, maar dichterbij kunt u ook terecht in Slowakije. Hier inkopen doen kan makkelijk zijn (betalen in Euro), maar ook voor het skiën een goed gebied. De lage Tatra op een uurtje of 3 rijden. Jákfalva is niet ver van het Aggtelek Nationaal park waar het goed wandelen en hiken is. Natuurlijk dan ook een bezoek brengen aan de grotten van Aggtelek. Ook de grotten van Lillafüred zijn dan de moeite waard (25 km van Jákfalva).

Mooie grote woning met verhuurmogelijkheden.