Woning in Jákfalva, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€26.857 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6507
Adres: Jákfalva, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1157 m2
Huis: 140 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1980
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €26.857 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Flinke uitdaging om dit huis op te knappen, maar dan wel een woning met veel ruimte!.

Woning biedt u twee verdiepingen, woonkamer, keuken, 4 slaapkamers en een badkamers. Alles moet aangepakt worden, maar wel een goede constructie. Dak is in orde en er liggen zelfs al pannen om het dak opnieuw te dekken. Eventueel kan de zolder ook nog gebruikt worden.

Het perceel is 1.157 m2 groot en in de tuin een moestuin, wijngaard en diverse fruitbomen.

Elektra en water zijn aanwezig. De woning kan met houtkachel of open haard verwarmd worden. Voor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

Jákfalva gaat u vinden in het Noorden van Hongarije. Dorpje met nog geen 500 inwoners. ligt op een 14 km van Kazincbarcika met het strand bad. De stad Miskolc op een 25 km, maar dichterbij kunt u ook terecht in Slowakije. Hier inkopen doen kan makkelijk zijn (betalen in Euro), maar ook voor het skiën een goed gebied. De lage Tatra op een uurtje of 3 rijden. Jákfalva is niet ver van het Aggtelek Nationaal park waar het goed wandelen en hiken is. Natuurlijk dan ook een bezoek brengen aan de grotten van Aggtelek. Ook de grotten van Lillafüred zijn dan de moeite waard (25 km van Jákfalva).

Woning met flink wat ruimte, ook flink wat werk, maar met mogelijkheden.