Een snel bewoonbare woning in een gezellig dorp.

€22.222 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3327
Adres: Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2700 m2
Huis: 100 m2
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €22.222 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Een snel bewoonbare woning in een gezellig dorp in het Bükk gebergte.

De woning heeft twee verdiepingen, een in het noorden veel voorkomende bouwvorm. Onder in het huis vindt u de kelder en daar een en ander aan opslagruimten. Op de verdieping vinden we dan de woonruimte en daar de hal, de woonkamer, keuken, eetkamer, badkamer en twee slaapkamers. Huis is netjes en goed op orde. U kunt hier snel wonen.

In de tuin weinig bijgebouwen. Gewoon een nette tuin van maar liefst 2.700 m.

Elektriciteit (ook 380V), water en gas zijn aanwezig. Gas is in de tuin en moet nog naar de woning worden gebracht. Voor de afwatering is er de aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met de centrale verwarming welke op hout gestookt wordt. Internet en telefoon aansluitingen zijn geen probleem.

Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels.

De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije.
Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.

De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.

Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.

Leuke woning waar u snel kunt wonen.