Woning in Nagydobsza, Baranya, Hongarije

€33.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5128
Adres: Nagydobsza, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1606 m2
Huis: 176 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft13.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €33.500 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Een te renoveren gezinswoning van 176 m2 te koop aan op 10 km van Szigetvár.

De woning bestaat uit twee verdiepingen en beneden vindt u de hal, woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en apart toilet. Op de verdieping nog eens 3 slaapkamers en een badkamer. Daar ook een mooi balkon.

Het perceel is ongeveer 1.600 m2 groot en daar veel bijgebouwen als de kelder, zomerkeuken, opslag en de vroegere stallen. In de tuin veel fruitbomen.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met houtkachels verwarmd. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

Nagydobsza gaat u vinden in het zuiden van Hongarije, in de Baranya. In het dorp ruim 600 inwoners en de wat grotere plaats is Szigetvár op een 10 km afstand. Hier alle mogelijkheden om inkopen te doen, maar ook om uit eten te gaan, op een terras te zitten, naar het (thermaal) zwembad te gaan etc. In de buurt is ook Hencse (38 km) met een internationale golfbaan.

Mooie grote woning met veel ruimte op maar 10 km van Szigetvár.