Woning in prima conditie met heel veel ruimte.

€51.282 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3328
Adres: Nekézsny, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 800 m2
Huis: 160 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1982
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft20.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €51.282 (rate 390 Ft per €)
Property description:

Woning in prima conditie met heel veel ruimte. Geschikt voor twee families of een gastenverblijf.

De woning is een typerende twee verdiepingen woning, maar er is aandacht besteedt aan de uitvoering. Ziet er goed uit. Beneden 2 kamers, keuken, badkamer en toilet. Mooi voor een gastenverblijf of de verhuur.
Boven 3 kamers, keuken met bijkeuken en de badkamer met toilet.

Het perceel is me 800 m2 niet heel groot, maar dus ook weinig onderhoud. Best wel een leuke tuin en daar nog een bijgebouw me een garage en kelder. Ook is er een water put.

Voorzieningen als elektra (ook 380V), gas en water zijn aanwezig. Voor de verwarming zijn er gas convectors. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet en telefoon is geen probleem.

Woning heeft aan een kant een straatje, dus geen directe buren.

Het plaatsje Nekézsny ligt in het noordelijk berggebied. Er wonen een 900 inwoners en de grotere dorpen/steden zijn Szilvásvárad (bekend door de paarden) op een 8 km, Lillafüred bekend van de grotten op een 16 kilometer en de echte grote stad Miskolc op een 17 kilometer. Alles in de directe omgeving en er is veel te doen. U kunt heerlijk wandelen of mountainbiken en ook op toeristisch gebied is het hier prima.

Deze woning is prima om direct te betrekken. Desnoods met twee families / generaties.