Woning in Táska, Somogy, Hongarije

€35.135 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2407
Adres: Táska, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2496 m2
Huis: 70 m2
Materiaal: Steen
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft13.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €35.135 (rate 370 Ft per €)
Property description:

Leuke woning in een prima dorp op een 25 km van het Balaton meer.

De woning komt u binnen in een hal en dan gaat u naar de woonkamer, de twee slaapkamers, de keuken en de badkamer. Alles niet heel groot, maar prima om hier een leuke vakantiewoning van te maken. De basis is goed (stenen woning), maar er moet wel gemoderniseerd gaan worden.

Naast de woning nog een garage.

Perceel is 2.496 m2 groot en heerlijk breed.

Elektriciteit en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Afwatering door middel van een septic tank. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

Deze woning gaat u vinden in Táska, een zogenaamd lint dorp. Links huizen en rechts huizen. Is een rustig dorpje, dus geen last van doortrekkend verkeer. Dorp is met bijna 400 inwoners ook weer niet heel klein, maar dus langgerekt. In het dorp hebben al enkele buitenlanders een woning.
Gebied is prachtig. Mooi centraal gelegen biedt het vele mogelijkheden. Balaton meer, de stad Marcali (met zwembad) en ook het thermaal bad van Csisztapuszta allen in de directe omgeving.

Prima mogelijkheid voor een vakantiewoning op een 25 km van het Balaton.