Leuke woning op een 20 minuten van het Balaton.

€33.056 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2408
Adres: Csömend, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 3360 m2
Huis: 100 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft11.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €33.056 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Leuke woning in een rustig dorp en op een 20 minuten van het Balatonmeer.

De woning is redelijk netjes maar moet zeker wel gemoderniseerd worden. U heeft hier de hal/woonkamer, een drietal slaapkamers en een keuken. Verder nog de badkamer en apart toilet.

Perceel is maar liefst 3.360 m2 groot en heel breed. Op het perceel diverse bijgebouwen, een kelder en de vroegere stallen. Ook is er een waterput.

Water en elektra zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wort met houtkachels verwarmd. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

Huis staat in een rustige dorpsstraat van Csömend, een klein dorp van een 300 inwoners maar u kunt hier prima de dagelijkse inkopen doen en anders is er Marcali op 6 km met een Penny, Lidl en Tesco. In Marcali ook een (thermaal) bad wat in de zomer zeker de moeite van een bezoek waard. Dat is uiteraard ook het Balaton meer. Csömend is op maar 6 km van Marcali en een 17 km van het Balaton meer.

Leuke woning niet ver van het Balaton.