Gedeeltelijk al gerenoveerde woning met een perceel van 8.800 m2

€30.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5135
Adres: Barcs, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 8800 m2
Laatste renovatie: 2019
Huis: 120 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1964
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.800.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €30.000 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Bij deze gedeeltelijk gerenoveerde woning koopt u een perceel van maar liefst 8.800 m2.

In 2019 is de badkamer nog gerenoveerd, maar er is meer werk te doen. De woning kunt stap-voor-stap verder renoveren want dat is geen overbodige luxe. Het biedt u een woonkamer en 3 slaapkamers, keuken en badkamer.

Het perceel dus 8.800 m2 groot en daar vele bijgebouwen als de vroegere stallen, schuren en meerdere garages. In de tuin ook diverse fruitbomen.

Elektra (ook 380V), water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt nu centraal verwarmd met een op gas gestookte ketel. Telefoon en Internet zij aanwezig.

De woning gaat u vinden in Drávaszentes wat een wijk is van het stadje Barcs. Drávaszentes ligt op ongeveer 4 km van Barcs en er zijn hier ruimschoots mogelijkheden om te shoppen, een terrasje te pikken, gebruik te maken van het (thermaal) bad en allerlei mogelijkheden welke een stad ter grootte van Barcs (ongeveer 11.000 inwoners) u kan bieden.

Leuke woning waar u kunt wonen en stap-voor-stap kunt renoveren.