Een groot woonhuis geschikt voor grotere families.

€41.710 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6517
Adres: Serényfalva, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1392 m2
Huis: 168 m2
Materiaal: Steen
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft15.850.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €41.710 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Een groot woonhuis, bestaande uit twee verdiepingen en geschikt voor families.

De woning biedt u beneden 2 kamers, een badkamer, keuken en bijkeuken. Op de verdieping zijn er 3 kamers, keukenruimte en badkamer. In de kelder is er nog de verwarmingsruimte. Vloeroppervlak te 168 2m (netto!)

Het perceel is 1.392 m2 groot. Het is een hoek perceel en daar een garage, zomerkeuken met bijkeuken, werkplaats of tweede garage en de oude stallen/opslagruimten. In de tuin diverse fruitbomen en een waterput.

Water, elektra en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank. De woning wordt verwarmd met een hout gestookte centrale verwarming. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Serényfalva is een middelgroot dorp met ruim 1.000 inwoners. U kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen en op een 18 - 20 km ligt de stad Kazincbarcika. Naar het zuiden zit u in een 30 minuten in Szilvásvárad , een plasten beroemd om de paarden.

Grote woning met veel ruimte en mooie uitstraling.