Grondstuk in Abaújszolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€17.900 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3121
Adres: Abaújszolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Overigen
Soort: Grondstuk
Perceel: 15382 m2
Prijs: Ft6.623.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.900 (rate 370 Ft per €)
Property description:

In een dorpje in het noorden van Hongarije bieden wij u deze mogelijkheid om te investeren in percelen grond. De huidige eigenaar wil/moet ervan af en wil voor een zeer concurrerende prijs verkopen.

Gaat om een 6-tal percelen. In totaal 15.382 m2. Op één van de percelen staat ook nog een woning, maar die moet behoorlijk opgeknapt worden.

De omgeving is ideaal voor natuurliefhebbers. In deze omgeving gaat u heerlijk lange wandelingen maken, maar ook voor motorrijden en mountainbikers is het hier ideaal. U kunt uren rustig rondrijden. Hier heeft de tijd nog stil gestaan.

Het dorp was wat achter uit aan het gaan, maar door de inspanningen van de gemeente is het dorp aan het opleven. Hier en daar vernieuwingen en ook zijn er diverse nieuwe bewoners. Toekomst ziet er beter uit. In het dorpje wonen een 200 mensen en de boodschappen moet u doen in het volgende dorp of naar de stad.

Gebied is niet rijk (meer). In vroegere dagen wel vanwege de industrie plaatsen Miskolc en het Slowaakse Kosicse. De M3 is op een 30 minuten en ook in Miskolc bent u in een 30 minuten. U moet zeker ook eens een bezoek brengen aan Kosice. Een mooie stad in Slowakije met een leuk centrum.

Leuke investeringsmogelijkheid.

Prijs is vast in Euro’s