Deze woning biedt u veel privacy. Is het eerste (of laatste) huis van het dorp.

€36.111 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3330
Adres: Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2348 m2
Huis: 200 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1956
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft13.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €36.111 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Deze woning biedt u veel privacy. Is het laatste huis in de straat. Rechts geen buren!!.

De oplettende bezoeker aan onze site heeft de woning eerder gezien. Kan kloppen. Huis was verkocht, maar door omstandigheden gaat de (ver)koop niet door en daarmee een nieuwe kans voor u om deze leuke woning uw Hongaars Huis te maken.

Flinke grote woning bestaande uit twee verdiepingen. Beneden 2 (slaap)kamer, ruimte van de kachel, kelder en de hal en boven de hal, de woonkamer, keuken met bijkeuken, twee slaapkamers en de badkamer. Prima woning voor veel gasten!!.

Het perceel is 2.953 m 2 groot. In de tuin wat fruit bomen en bloemen, een waterput en nog wat bijgebouwen en twee garages.

Het huis is het laatste in de straat en prachtig uitzicht. Rechts geen buren en links een leeg perceel. U heeft hier veel vrijheid en privacy.

Alle voorzieningen zijn aanwezig. Stroom, gas en water. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kunt u (centraal) verwarmen op gas of hout. De kachels bevinden zich in een van de bergruimtes beneden in de woning. Internet en /of telefoon aansluiten is geen probleem.

Deze mooie en vooral ook ruime woning gaat u vinden in het bergdorpje Csernely. In Csernely 2 kleine supermarktjes voor de dagelijkse boodschappen, een postkantoortje, een kroeg en een busverbinding naar bijvoorbeeld het op 6 km afstand gelegen Szilvásvárad met zijn wereldberoemde Szalajka watervallen, Lipizaner stoeterijen en de gezellige winkeltjes en diverse restaurants. Zomer en winter is het hier goed toeven op een van de vriendelijke terrasjes.

In de winter kunt u hier langlaufen en skiën. Meer wintersport mogelijkheden kunnen er in Bankut (20 km) zijn met de 8 pistes en diverse kabelbanen, maar ook in Slowakije in het Tatra gebergte, goed bereikbaar met de auto.

In het nabijgelegen dorp Arló is een mooi zwemmeer met water uit een ondergrondse thermische bron. Ook heerlijk voor de sportvisser. De temperatuur van het water is een weldaad voor de zwemmers, maar ook voor de in diepere delen levende vissen, die hierdoor recordafmetingen weten te halen. Het microklimaat rond het meertje is wereldwijd bekend door haar helende / genezende werking bij astmatische klachten en overige klachten aan de luchtwegen. Terwijl het thermische water een genezende uitwerking heeft op tal van huidaandoeningen.

De dichtstbijzijnde provinciestad is Ózd. (15 km). Andere stad in de omgeving is Eger (40 km) met de prachtige binnenstad, de burcht en de basiliek.

Mooi grote woning met veel privacy in de noord bergen!!