Woning in Zalavár, Zala , Hongarije

€94.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4347
Adres: Zalavár, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 4282 m2
Huis: 107 m2
Materiaal: Steen en leem
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft34.020.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €94.500 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Prima woning niet ver van het Kis-Balaton met de mogelijkheid van een gastenverblijf.

Dit complex is niet alleen prima voor de woning, maar ook de mogelijkheid van een gastenwoning en u heeft een overdekte plaats voor maar liefst 4 auto’s en dat alles op een perceel van 4.282 m2.

De woning is 107m2 groot en biedt u de hal, de woonkamer, maar liefst vier slaapkamers, keuken en opslag, twee badkamers, toilet en een heerlijk (overdekt) terras.

De gastenwoning is nog casco, maar hier ruimte voor een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en toilet. Heerlijk voor familie en vrienden, maar u kunt hier ook verhuren. Op een perceel van 4.282 m2 kunt u uw gasten voldoende privacy bieden. Op het perceel dus nog de carport voor 4 auto’s en ook vele (fruit)bomen.

Voorzieningen als elektra (230 en 380 V), water en gas zijn aanwezig. Gas is aanwezig op het perceel, nog niet in de woning. Voor de afwatering si er een aansluiting op de riolering. Nu wordt de woning centraal verwarmd op hout, maar dat kan natuurlijk omgezet worden naar een CV op gas. Telefoon en Internet zijn aanwezig.

Deze woning gaat u vinden in een rustige straat van het dorpje Zalavár. In het dorp Zalavár wonen bijna 1.000 inwoners. Ligt naast het Kis Balaton en fantastische omgeving om te wandelen. Kis Balaton is een natuurreservaat.
In Zalavár kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen en de steden Hévíz en Keszthely zijn in de directe omgeving. In Hévíz natuurlijk het gezellige centrum en het thermaal bad. Dit wordt het gehele jaar druk bezocht, dus altijd een gezellige drukte in de stad. Voor de liefhebbers van een thermaal bad is ook Zalakaros (16 km) niet ver.

Iets verder dan Hévíz (20 km) is de stad Keszthely. Een flinke grote stad en hier alle gemakken van de stad zoals
de winkelketens, maar ook een ziekenhuis, scholen, treinverbinding, sportfaciliteiten, theater, een gezellig centrum met diverse terrassen en restaurants en vele musea. Ook het kasteel is aan te raden voor een toeristische bezoek.

Prijs is inclusief alle kosten en commissie.