Woning in Gerde, Baranya, Hongarije

€19.444 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5137
Adres: Gerde, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 9500 m2
Huis: 137 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 2
Prijs: Ft7.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €19.444 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Een opknapper, een project in het zuiden. Op een perceel van bijna 1 hectare.

Als u handig bent is dit misschien een mooie gelegenheid om uw Hongaars Huis te realiseren. De woning is maar liefst 137 m2 groot, stevig gebouwd en men is aan de renovatie begonnen. De foto’s spreken wat dat betreft voor zich. Om allerlei redenen is de renovatie gestopt en nu is het te koop.

Inmiddels zijn de ramen en deuren vervangen en is er in de woningen een nieuwe betonvloer gelegd. Ook zijn water en riolering vernieuwd. Elektra nog vervangen en dan verder met opbouwen.

Op het perceel van bijna 1 hectare (9.500 m2) staan nog wat bijgebouwen, schuren en een kelder.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Gerde is een dorp in het zuiden van de Baranya. Het ligt tussen Pécs en Szigetvár. Szigetvár op ongeveer een half uur rijden en Pécs op een 20 minuten. De grote stad is dus Pécs en daar alles wat een grote stad kan bieden. Van scholen (ook voortgezet onderwijs), restaurants, terrassen, sportfaciliteiten, ziekenhuizen, zwembad, gezellig centrum etc. etc. In Pécs gaat u het vinden. Ook alle grotere winkelketens zijn er vertegenwoordigd.
In de zomer kunt u prima naar een strand in Szentlőrinc wat al op 7 km is en voor een toeristisch uitstapje kunt u naar de grotten van Abaliget en bent u daar toch, dan is het de berg over en u bent bij de meren van Orfü voor een flinke hap toeristische drukte.

Zoekt u een uitdaging en een groot perceel?. Kom hier eens kijken.