Prima woning, in 2020 geheel gerenoveerd met een prachtig uitzicht.

€43.462 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3333
Adres: Hódoscsépány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 900 m2
Laatste renovatie: 2020
Huis: 80 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1955
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft16.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €43.462 (rate 390 Ft per €)
Property description:

Prima woning, in 2020 geheel gerenoveerd met een prachtig uitzicht. Eventueel ook het huis van de buren te koop.

De woning is in 2020 geheel gerenoveerd. Nieuwe vensters en deuren, geïsoleerd aan de buitenkant, nieuw geschilderd en op het pad nieuwe bestrating.

De woning biedt u een woonkamer, twee slaapkamers, keuken met bijkeuken, badkamer en een toilet.

Het perceel is een 900 m2 groot een aan de voorkant mooi bestraat. Naast de woning de garage. U heeft hier een prachtig uitzicht naar de bergen.

Wilt u samen met familie of vrienden naar Hongarije dan is het zeker de moeite waard om hier eens te komen kijken. Ook het huis van de buren (ID 3332) is te koop.

Elektra, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met gasconvectors. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Hódoscsépány is een onderdeel van de stad Ózd. In dit gedeelte wonen ruim 2.500 inwoners en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen.

Ózd is een provinciestad in het noorden. In Ózd wonen ruime 30.000 inwoners en is een redelijk grote stad. Alles wat een stad u kan bieden is hier wel aanwezig

Szilvásvárad bekend van de paarden ligt op een 15 km naar het zuiden. iets verder op ook de stad Eger met het fraaie centrum met de burcht en de basiliek. voor een toeristisch uitje zijn de grotten in Lillafüred een aanrader.

Mooie woning met een prachtig uitzicht in een rustig dorp met de stad om de hoek.