Woning in Ibafa, Baranya, Hongarije

€35.395 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5140
Adres: Ibafa, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 3372 m2
Laatste renovatie: 2012
Huis: 100 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft13.450.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €35.395 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Nette woning met een mooie veranda.

De woning is in 2012 voorzien van (geïsoleerde) houten ramen en deuren, nieuwe waterleidingen en elektra, plafonds van gipsplaat.

De woning komt u binnen de mooie veranda. Heerlijk om daar in het voor- en najaar van de zon te genieten en in de zomer van de schaduw. In de woning de hal, woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers.

Het perceel is 3.372 m2 groot en daar nog een kelder.

Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt verwarmd door een houtkachel. Telefoon en Internet zijn geen probleem. Mobiele telefoon alleen via Vodafone.

Ibafa is en dorp in het zuidwesten. De omgeving van Ibafa is heuvelachtig. Het dorp ligt bij de het Zselic heuvelgebied. Bij het dorp ligt een grote vijver waar u uitstekend kunt vissen.

In het dorp een 200-250 inwoners en het bevindt zich op een 18 km van de stad Szigetvár waar u alle grote inkopen kunt doen. lekker naar een terras of uit eten gaat en waar u ook naar het (thermaal) bad kan. De grote stad Pécs is op een 30 minuten rijden. Op een 20 km van Ibafa vindt u Orfü. Bekend van de meren en hier heerlijk waterplezier in de zomermaanden.

Leuke woning waar u na wat moderniseren snel kunt wonen.