Woning in Inke, Somogy, Hongarije

€61.644 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7626
Adres: Inke, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2094 m2
Laatste renovatie: 2019
Huis: 110 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1962
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft22.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €61.644 (rate 365 Ft per €)
Property description:

Mooie woning waar u snel kunt wonen.

Huis is gebouwd van steen en in goede conditie. In 2019-2020 is er een nieuw dak op gekomen, is de buitkant geïsoleerd, zijn venster vernieuwd en is er een nieuwe badkamer en nieuwe keuken gekomen. Ook is de verwarming (CV) aangelegd.

U komt de woning binnen via het terras en dan treft u er de woonruimte met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een WC. Achter de woning is er nog een opslagkamer welke ook via het terras bereikbaar is.

Het perceel is 2.094 m2 breed en daar nog de oude schuren en een kelder. Van de schuren is een mooi overdekt terras en/of carport te maken.

Elektra, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd, maar er is ook een open haard en voor de wat koudere avonden in het voor- en najaar kunt u ook de airco laten verwarmen. Uiteraard ook heerlijke koelte na een warme zomerdag. Internet en telefoon aansluiting is geen probleem.

Deze woning gaat u vinden in het dorpje Inke. Hier wonen ruim 1.000 inwoners. In het dorpje zelf een supermarkt, een dokterspost een school e.d. redelijk dorp. Ligt op een 15 km van de stad Nagykanizsa waar u prima inkopen kunt doen, naar een terrasje gaan, of uit eten gaat. Andere stad is Böhönye op een 15 km of Marcali (richting Balaton) op een 35 km. In Zalakaros (18 km) een thermaal bad. Zelfs een dagje Balaton is goed te doen. Is op ongeveer 55 km.

De woning staat in een rustige doodlopende straat op een 1000 meter van het centrum en daar de supermarkt(je), postkantoor, dokter en de bus stop.

Goed om te weten is dat het keuken meubilair niet in de prijs is opgenomen.

Leuke woning om snel in te kunnen wonen.