Woning in Lakócsa, Somogy, Hongarije

€15.811 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5144
Adres: Lakócsa, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1800 m2
Huis: 63 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1958
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.850.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €15.811 (rate 370 Ft per €)
Property description:

Leuke woning voor een of twee personen voor een mooie prijs.

In de woning een woonkamer, slaapkamer, de keuken, de WC en de badkamer. Het dak is zes jaar terug opnieuw gelegd en de zolder is geïsoleerd.

Het perceel is ongeveer 1.800 m2 groot. Het is redelijk breed want het is een dubbel perceel. In de tuin nog wat bijgebouwen waaronder de vroegere zomerkeuken en de oude stallen.

Water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt nu verwarmd met een houtkachel. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

Lakócsa ligt onderin de provincie Somogy, bijna tegen Baranya aan. Is een dorp met een 600 inwoners met een winkel waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Op een 20 km ligt de stad Szigetvár (naar het noorden). Naar het westen is u met een 25-30 km in de stad Barcs. Dit gebied grenst dicht tegen Kroatië. In Szigetvár genoeg mogelijkheden om de grotere inkopen te doen, maar ook om naar een restaurant te gaan, een terrasje te pikken of in het (thermaal) zwembad te relaxen. Voor de golfliefhebbers is het goed te weten dat het golfbaan van Hence op een 35 km ligt.

Leuk huis, niet al te groot, maar een prima woning voor vakantie of permanent wonen.