Woning in Zaláta, Barany, Hongarije

€18.649 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5146
Adres: Zaláta, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1900 m2
Laatste renovatie: 2019
Huis: 104 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €18.649 (rate 370 Ft per €)
Property description:

In het (heel) verre zuiden vindt u deze leuke gerenoveerde woning waar u snel kunt wonen voor een heel mooie prijs

De woning is in 2019 gerenoveerd en toen zijn elektra vernieuwd, is de gevel bekleedt, zijn de keuken en badkamer gerenoveerd. Er zijn nu nog 2 ramen van origineel hout en de rest is kunststof.

U komt de woning binnen via het terras en komt dan in de woonkamer / keukenruimte. Rechts is er dan een gang en via daar kunt u naar de drie slaapkamers. De andere kant op naar de badkamer en een nog niet afgewerkte kamer. Leuke studeerkamer , of alsnog een slaapkamer, of zelfs een aparte woonkamer. Een van de slaapkamers is mogelijk ook te gebruiken als aparte woonkamer. Genoeg opties. De keukenruimte is er, maar nog geen keukenblok.

Het perceel is 1.900 m2 groot en in de tuin een bijgebouw. Wilt u meer ruimte, dan kunt u voor een 900.000 forint een 1.000 m2 bijkopen.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank en het huis kan verwarmd worden met een houtkachel. Internet en/of telefoon kunnen worden aangesloten.

Verder naar het zuiden kan bijna niet. Zaláta ligt op een anderhalve kilometer vna de Drave en de Hongaars-Kroatische grens. Een dorpje met een 300 inwoners met veel rust en weinig inkoopmogelijkheden. Daarvoor moet u naar de grotere plaats Sellye en hier ook een thermaal bad.
Iets verder is Harkány en Szentlőrinc, bekende plaatsen voor een bad of het strand. Op nog geen 30 kilometer komt in de stad Szigetvár waar de grote winkelketens zitten, maar waar u ook de drukte van de "stad" kunt vinden. Heerlijk voor een terras of uit eten te gaan en dan ……. snel terug naar de rust en ruimte van uw Hongaarse Huis.

Mooie gerenoveerde woning op een leuk perceel in het hele verre zuiden.

Foto's komen wat gevlekt over.