Woning in Bélapátfalva, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hungary

€59.189 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6529
Adres: Bélapátfalva, Heves, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 581 m2
Huis: 127 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft21.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €59.189 (rate 370 Ft per €)
Property description:

Mooie gerenoveerde woning op een 581 m2.

De woning komt u binnen in de hal en daaraan grenzen dan de woonkamer, de eetkamer, de badkamer met toilet en de twee slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft een mooie grote garderobekast.

De woning is voorzien van kunststof ramen en u kunt hier direct wonen.

Het perceel is 581 m2 groot. Niet heel groot voor Hongaarse begrippen, maar groot genoeg om lekker buiten te zitten. In de tuin een buitenoven, een werkplaats en een kelder en een overdekt terras.
Achter de woning staan wat flats.

Voorzieningen als elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

Bélapátfalva is een flink dorp met een 3.000 inwoners. In het dorp kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen, wat uitgebreider winkelen, naar een terras of restaurant gaan. Bélapátfalva ligt op maar 7 km van Szilvásvárad, bekend van de lippizaner paarden en natuurlijke van het prachtige natuurpark. Ga eens met de trein omhoog de berg op en loop lekker terug door het bos. Op een 20 km ligt de prachtige stad Eger. Bekend van de burcht en de Basiliek, maar ook het gezellige centrum is zeker de moeite waard.

Prima woning met een niet al te grote tuin.