Woning in Kurityán, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hungary

€36.216 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6530
Adres: Kurityán, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 746 m2
Huis: 70 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft13.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €36.216 (rate 370 Ft per €)
Property description:

Deze woning is in redelijke conditie en u kunt hier snel wonen.

De woning kan hier en daar wat opgeknapt worden, maar fundering, metselwerk en de dakconstructie zijn in goede staat. De ramen zijn (nog) van hout en moeten eigenlijk vervangen gaan worden.

De woning biedt u woonkamer / keuken, twee slaapkamers, toilet en een badkamer.

Het perceel is 746 m2 groot en er is een garage, waarvan het dak vervangen moet gaan worden. Bijzonder is de grote kelder (40 m2) onder de woning.

Elektra en water zijn aanwezig. Gas is er in de tuin. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan centraal verwarmd worden door de hout gestookte ketel. Aansluiten van telefoon en/of Intern is geen probleem.

Deze woning stat in het centrum van Kurityán en Kurityán is een flink dorp met een 1.800 inwoners en ligt op een 7 km van de wat grotere stad Kazincbarcikai waar u alle grote winkelketens gaat vinden, maar ook uit eten gaat of lekker op een terras kan zitten. De stad Miskolc (provinciehoofdstad) is op een 20 km en daar alles wat u van een grote stad kunt verwachten. Kurityán ligt in een mooie omgeving met bergen.

Leuke huis wat met wat werk prima uw Hongaars Huis kan worden.