Woning in Pétervására, Heves, Hongarije

€52.432 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6531
Adres: Pétervására, Heves, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1350 m2
Huis: 130 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 2
Prijs: Ft19.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €52.432 (rate 370 Ft per €)
Property description:

Deze woning zal u wat willen opknappen, maar biedt zeker mogelijkheden.

De woning heeft twee verdiepingen. Beneden een zomerkeuken, de stookruimte en een tweetal (opslag)kamers. Op de woonverdieping de gang, drie kamers, keuken en bijkeuken en badkamer.

Op het perceel van 1.350 m2 naast de woning nog een garage, berging, de stallen en een bijgebouw. Een deel is omheind en daar een wijngaard, walnotenboom en als u wilt genoeg ruimte voor een moestuin. Aan de rechterkant heeft u geen buren.

Elektra, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan verwarmd worden met de gasgestookte centrale verwarming. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Pétervására ligt aan de Tarna, aan de noordkant van het Mátragebergte. Hier wonen ruim 2.000 inwoners en het is de hoofdplaats (stad) van de regio. Prima om hier de boodschappen te doen, van een restaurant of terras te genieten.
Op 6 km vindt u Bükkszék bekend van het zwembad en op een 30 km ligt de mooie stad Eger met het gezellige Centrum, de basiliek en de burcht. Pétervására ligt in een mooi groen en bergachtig gebied.

Leuke woning in een mooi deel van het noordelijke gebied.