Woning in Somogysámson, Somogy, Hongarije

€28.378 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2409
Adres: Somogysámson, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2878 m2
Huis: 75 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €28.378 (rate 370 Ft per €)
Property description:

Leuke woning in een prima omgeving en een 20 km van het Balaton meer.

Aan de woning is wel wat werk, maar de basis is goed. Het dak is in 2005 nog vernieuwd.

U komt binnen via het overdekte terras en u stapt dan binnen in de gang en dan heeft u rechts de keuken, een opbergkamer en achter de keuken is er de bijkeuken en de badkamer. Gaat u naar links dan komt u bij een hal waaraan drie kamers grenzen. Prima voor een woonkamer en 2 slaapkamers.

Het perceel is een dubbel perceel. Het perceel met het huis is 1.439 m2 groot en dan is er nog een zelfde perceel van ook 1.439 m2 groot met daarop nog een schuur.

Aan voorzieningen zijn water, gas en elektra aanwezig. Elektra en gas moeten opnieuw aangesloten worden. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning kan verwarmd worden met de houtkachel of de gasconvector. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

Somogysámson telt ongeveer 800 inwoners en voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de plaatselijke winkel welke op een 800 meter van deze woning is. Voor het betere shoppen kunt u naar Marcali (10 km) of Keszthely (25 km). Marcali is een leuke stad waar u alle winkelketens als Lidl, Aldi en Tesco vindt. Ook is er een leuk (thermaal) zwembad. De wat grotere stad is dan Keszthely. Bekend van het gezellige centrum en het kasteel. Ook hier veel winkels en mogelijkheden om te shoppen. Iets naast Keszthely vindt u Hévíz (30 km) bekend van het thermaal meer. Het Balatonmeer is vanuit Somogysámson in een 20 km te bereiken. U bent dan in Balatonmariafürdo, maar er zijn daar meerdere leuke Balaton plaatsen met vele stranden.

Hier kunt u een prima woning van maken en op maar 20 km van het Balaton.