Woning in Zaláta, Barany, Hongarije

€21.351 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5147
Adres: Zaláta, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 3513 m2
Laatste renovatie: 2020
Huis: 74 m2
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €21.351 (rate 370 Ft per €)
Property description:

Vroegere boerderij met veel ruimte en een nette woning op 3.513 m2 grond.

De woning is in 2020 nog gerenoveerd en is nu klaar voor de verkoop. U komt de woning binnen in de hal en loopt dan naar de keuken. Vanuit de keuken gaat u naar rechts naar de woonkamer en daarachter de slaapkamer. Loopt u in de keuken door, dan komt u in de badkamer en de bijkeuken. Niet heel groot, maar alles netjes.

Het perceel is 3.513 m2 groot en daar nog veel bebouwing van de vroegere boerderij. Grote schuur (vroegere stal), garage, nog een schuur en de zomerkeuken.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank en het huis kan verwarmd worden met een houtkachel. Internet en/of telefoon kunnen worden aangesloten.

Verder naar het zuiden kan bijna niet. Zaláta ligt op een anderhalve kilometer van de Drava en de Hongaars-Kroatische grens. Een dorpje met een 300 inwoners met veel rust en weinig inkoopmogelijkheden. Daarvoor moet u naar de grotere plaats Sellye en hier ook een thermaal bad.
Iets verder is Harkány en Szentlőrinc, bekende plaatsen voor een bad of het strand. Op nog geen 30 kilometer komt in de stad Szigetvár waar de grote winkelketens zitten, maar waar u ook de drukte van de "stad" kunt vinden. Heerlijk voor een terras of uit eten te gaan en dan ……. snel terug naar de rust en ruimte van uw Hongaarse Huis.

Woning is netjes gerenoveerd en biedt veel extra bebouwing.

Het keukenmeubilair en de kachel kunnen tegen een vergoeding blijven staan.