Woning in Kerecseny, Zala, Hungary

€19.459 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7629
Adres: Kerecseny, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 7224 m2
Huis: 60 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €19.459 (rate 370 Ft per €)
Property description:

Leuke opknapper, voor een prima prijs, op ruim 7.200 m2 grond. Staat in een heel natuurrijke omgeving.

De woning is aan een opknapbeurt toe, maar de locatie maakt het zeker de moeite waard. Als u wilt wonen op een ruim perceel midden in de natuur en toch in een (klein) dorp, dan moet u hier eens komen kijken.

De woning komt u binnen in de hal en dan is links de badkamer en de bijkeuken / opslag. Gaat u naar rechts dan stapt u de keuken in en van daaruit loopt u naar de woonkamer. De slaapkamer zit aan het einde van de hal. Alles niet heel groot, maar prima woning voor een of twee personen.

Het perceel is maar liefst 7.224 m2 groot en daar de woning, maar ook diverse bijgebouwen als de garage, schuur, de vroegere stallen, een kelder en er is ook een waterput. In de tuin diverse bomen.

Electra en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er de septic tank. In 2023 wordt Kerecseny op de riolering aangesloten. De woning werd tot nu toe verwarmd met hout kachels. Internet en telefoon aansluitingen zijn mogelijk.

De woning staat aan een doodlopende weg in het dorpje Kerecseny. Kerecseny is een dorpje met nog geen 300 inwoners en het ligt midden in de natuur. Is een einddorp wat eindigt in een bos. Kerecseny ligt iets ten westen van het natuur reservaat Kis Balaton. De grotere plaatsen in de buurt zijn Nagykanizsa (25 km), Keszthely (30 km) en Hévíz (30 km). op 20 km ligt Zalakaros en daar is een thermaal bad. U woont hier middenin de natuur terwijl het Balaton en de grotere steden op makkelijke rij afstand liggen.

Mooie kans voor een Hongaars Huis in een natuur omgeving voor een goede prijs.