Complete en een kortgeleden geheel gerenoveerde woning.

€89.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7630
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1030 m2
Laatste renovatie: 2020
Huis: 128 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft32.930.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €89.000 (rate 370 Ft per €)
Property description:

Complete en een kortgeleden geheel gerenoveerde woning in een leuk dorp in het zuid westen.

De woning is prima op orde. De eigenaren hebben de afgelopen drie jaar de woning helemaal onderhanden genomen. Nieuw elektra, nieuwe waterleiding, nieuwe riolering. Nieuw pannendak op de woning en de bijgebouwen. De fundering is geïsoleerd zodat er geen vocht kan optrekken. De (meeste) ramen zijn voorzien van rolluiken. Hier kunt u direct gaan wonen en kunt u jarenlang in alle rust genieten.

U kunt de woning binnen in de wintertuin. Heerlijke ruimte om van het vroege voorjaar tot en late najaar als zit ruimte te gebruiken. U gaat hierna de woning in en komt in de gang. Als u dan links afgaat komt u de keuken / eetkamer. Hiernaast is de badkamer met toilet. Aan de andere kant van de gang treft u de woonkamer en drie (slaap)kamers. Prima ruime woning.

Het perceel is 1.030 m2 groot en in het verlengde van de woning vindt u nog de werkplaats, een schuur, het hout hok en er is een waterput. Is momenteel afgesloten voor de veiligheid maar kan weer geopend worden. In de tuin is een betonplaat gestort voor een zwembad.

Elektra (ook 380V) en water zijn aanwezig. In de tuin is al een gasaansluiting. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met airco’s (op een aparte meter zodat u geld bespaart0 en voor de wat koudere avonden in het voor of najaar is er een mooie tegelkachel. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

De woning gaat u vinden in het leuke dorp Nemesdéd. In Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.

In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Verder een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Prima woning waar u direct kunt wonen.