Woning in Bánréve, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€34.865 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6532
Adres: Bánréve, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1353 m2
Huis: 246 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1985
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft12.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €34.865 (rate 370 Ft per €)
Property description:

Woning met veel leef ruimte in een rustige buurt van een goed dorp in het noorden.

De woning bestaat uit twee verdiepingen en beneden de garage, keuken, de bijkeuken, badkamer, wasruimte en de woonkamer. Boven zijn er 4 slaapkamers waarvan één met balkon (4 m2).

Perceel is 1.353 m2 groot met daar nog een bijgebouw (30 m2) en een open berging.

Water, elektra en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank. De woning wordt centraal verwarmd met een gasketel, maar er is ook nog een ketel om hout/kolen te branden.. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

Bánréve is een plaats met ongeveer 1.400 inwoners en ligt bijna bij de Slowaakse grens. U kunt uw dagelijkse boodschappen doen in het Dorp, maar u kunt ook even de grens over wippen. De grotere plaatsen in de buurt zijn Ózd (14 minuten), de stad Miskolc (50 minuten) of Kazincbarcika (30 minuten). In Miskolc alle grote winkelketens, sportverenigingen, bioscoop etc. en in Kazincbarcika een strand bad. De grotten van Aggtelek (20 km) zijn zeker een bezoek waard en Szilvásvárad (22 km) is bekend vanwege de paarden en een wandeling door het watervallen gebied. Zeker een omgeving waarin u zich niet hoeft te vervelen.

Huis staat in een rustige straat doodlopende straat aan het einde van het dorp met een prachtig uitzicht op de loop van de Sajó rivier.

Leuke woning waar nog wat werk aan moet gebeuren, maar waar u snel kunt wonen.