Woning in Ötvöskónyi, Somogy, Hongarije

€59.900 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7631
Adres: Ötvöskónyi, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2218 m2
Huis: 98 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1991
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft22.762.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €59.900 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Mooie en direct bewoonbare woning in het zuidwesten op een 7 km van de stad Nagyatád.

Keurige woning en u kunt hier direct gaan wonen. De woning is in prima conditie.

U komt de woning binnen via het overdekte terras en staat dan in de hal van waaruit u naar de woonkamer met open keuken, de badkamer, het aparte toilet en de twee slaapkamers kunt gaan Verder is er nog een bijkeuken, een wasruimte en een ruimte voor de verwarming. Er is een inpandige garage en in de tuin een werkplaats (20 m2) en een schuurtje (30m2).

Het perceel is 2.218 m2 groot en geheel omheind. In de tuin een heerlijke zithoek.

Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er de aansluiting op de septic tank. In het dorp is riolering, dus ook daar kunt u op aansluiten. De woning wordt nu centraal (op hout) verwarmd. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

Ötvöskónyi is met een 900 inwoners een flink dorp en u kunt hier prima terecht voor de dagelijkse boodschappen. Op een 1.000 meter van de woning is een treinstation met verbindingen naar Kaposvár (en dan Boedapest), maar ook naar het meer van Gyékenyes voor een heerlijk dagje waterplezier.

Dorp is rustig gelegen met veel bos in de heuvelachtige omgeving. De grotere stad is Nagyatád op een 7 km. Een echte stad met een 12.000 inwoners waar u alle gemakken kunt vinden die een grote stad heeft te bieden. Niet alleen op winkelgebied (Tesco, Lidle e.d.), maar ook restaurants, cafeetjes, barretjes ed. om heerlijk te genieten. Daarvoor kunt u ook naar het zwembad met thermaal bad en strand. Ook in Csokonyavisonta (21 km) die mogelijkheden.

Heerlijke omgeving om te ontspannen, vooral in de zomerdagen. Uiteraard ook alle medische voorzieningen in de buurt. Voor de golf liefhebbers is het leuk te weten dat de golfbaan van Hence op een 22 km ligt.
Op ongeveer 20 km van Ötvöskónyi ligt het Kaszó natuurgebied. Is 18.000 ha natuur met bossen en er doorheen loop een treintje.
Prima woning waar u heerlijk van de vakanties kunt gaan genieten, maar zeker ook prima om permanent te gaan bewonen.

Prijs is in Euro en u koopt het gemeubileerd.