Woning in Sajómercse, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€34.990 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3342
Adres: Sajómercse, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1455 m2
Huis: 150 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft12.946.300 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €34.990 (rate 370 Ft per €)
Property description:

Heerlijk huis gelegen op een mooie plek in het prachtige noorden. U moet hier komen kijken!.

De woning bestaat uit de twee woonlagen volgens de typische bouw van het noorden. Op de bovenste verdieping, de woonverdieping is hier de woonkamer met open keuken en de (ouder)slaapkamer. Beneden zijn er twee slaapkamers, de badkamer en aparte WC en de ruimte voor de wasmachine

Het perceel is 1.455 m2 groot en daar en een garage en het hout hok. Verder dan natuurlijk een groot terras en ……. het zwembad!.
In de tuin ook nog de waterput, de boomgaard met appels- en pruimenbomen en een wijngaard.

Ook koopt u de midden van het dorp gelegen kelder voor vorstvrije opslag van de wijn enzovoort.

Alle voorzieningen als water, elektra en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank, maar er is al een aansluiting voor de riolering op het perceel aanwezig. De verwarming wordt geregeld met meerdere gas convectoren en de houtkachel. Telefoon en Internet aansluitingen zijn geen probleem.

In Sajómercse wonen ruim 200 mensen en het dorp is gelegen op een prachtige plek in het noorden van Hongarije. Direct in de groene natuur en het grenst aan het natuurgebied Lázbérci Tájvédelmi Körzet. Bekend door het stuwmeer in het gebied. Het water de omliggende kuststrook is beschermd gebied en prachtige omgeving.
In dit gebied volop mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en te hiken.
Grotere stad is Ózd op een 20 autominuten en naar de andere kant Miskolc, maar dat is dan wel een uurtje rijden.
Ook op een uurtje rijden de prachte barok stad Eger. Bekend van het gezellige centrum, de basiliek en de burcht. Iets voor Eger passeert u dan Szilvásvárad bekend van de paarden.
Al met al een heel bijzondere omgeving

Prijs is in Euro.

U gaat dit kopen zoals het is. Alle meubilair kan blijven staan en zelfs alle wijn benodigdheden zoals pers en vaten blijven bij het huis.