Woning in Miháld, Zala, Hongarije

€12.432 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7632
Adres: Miháld, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2195 m2
Huis: 110 m2
Materiaal: Steen en leem
Bouwjaar: 1955
Slaapkamers: 2
Prijs: Ft4.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €12.432 (rate 370 Ft per €)
Property description:

Typische Hongaarse vroegere boerderij met mogelijkheden.

Het huis is gebouwd van steen en mooi stabiel. U komt de woning binnen in de hal en links en rechtdoor komt u in de slaapkamers. Naar rechts komt u in de woonkamer en vandaar naar de keuken en bijkeuken. Naast de woning, onder hetzelfde dak, is er nog een bijgebouw en deze kunt u bij de woning betrekken voor een extra kamer en de badkamer. Ook een mooie ruimte voor een gastenverblijf.

Het perceel is 2.195 m2 en daar een waterput, schuren, de vroegere stallen e.d.

Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Gas is in de tuin. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning werd met een houtkachel verwarmd. Telefoon en internet aansluiten is geen probleem.

U vindt dit huis in het dorp Miháld. Miháld is een dorp van bijna 1.000 inwoners iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp kunt u prima de dagelijkse inkopen en doen en verder vindt u in Nagykanizsa alle grote winkelketens om uitgebreid te shoppen. In Nagykanizsa ook een leuk centrum, diverse scholen en een ziekenhuis. In de zomer is het goed vertoeven bij het zwembad en als u naar een thermaal bad wilt, dan is het bad van Zalakaros op een 12 km. In de omgeving mooi heuvelachtig landschap.

Vroegere boerderij met mogelijkheden om een leuk Hongaars Huis van te maken.