Woning in Tótújfalu, Somogy, Hongarije

€15.763 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5148
Adres: Tótújfalu, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 3371 m2
Huis: 93 m2
Materiaal: Steen en leem
Garage: Ja
Bouwjaar: 1959
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.990.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €15.763 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Mooie lang gerekte Hongaarse boerderij.

In huis best wat ruimte en kijk eens op de foto’s naar de bijgebouwen. Ideaal voor als u flink wat ruimte zoekt om te klussen of te sleutelen, maar misschien ook wel om iets te beginnen op het gebied van het toerisme.

U komt binnen in de overdekte veranda waar aan de rechterkant de wc is gemaakt. Naar links komt u in de twee slaapkamers. Ondertussen bent u de deur naar de woonkamer gepasseerd en vanuit de woonkamer gaat u naar de keuken en bijkeuken. Vanuit de gang kunt u ook nog naar een opslagruimte waar ook de trap naar de zolder zit.

Het perceel is maar liefst 3.371 m2 groot en daar tref u diverse bijgebouwen.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank. De woning wordt met houtkachels verwarmd. Telefoon en/of Internet kunnen aangesloten worden.

Tótújfalu ligt in het onderste puntje van Somogy, bijna tegen Baranya aan. Is een dorp met een 200 inwoners met een winkeltje voor de dagelijks boodschappen. Het ligt niet ver van de rivier de Drava, (maar 600 meter) dus ideaal voort liefhebbers van varen. Op een 20-15 km ligt de stad Szigetvár (naar het zuiden) en naar het noorden is u met een 20-25 km in de stad Barcs. Dit gebied grenst dicht tegen Kroatië. In Szigetvár genoeg mogelijkheden om de grotere inkopen te doen, maar ook om naar een restaurant te gaan, een terrasje te pikken of in het (thermaal) zwembad te relaxen. Voort de golfliefhebbers is het goed te weten dat het golfbaan van Hence op een 35 km ligt.

Mooie Hongaarse boerderij waar u een prima woning van kunt maken.