Mooie woning waar u snel kunt wonen op een perceel van 4.658 m2.

€46.316 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7634
Adres: Lábod, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 4658 m2
Laatste renovatie: 2014
Huis: 140 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft17.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €46.316 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Mooie woning waar u snel kunt wonen op een perceel van 4.658 m2.

De woning is keurig op orde. In 2014 geheel gerenoveerd en toen voorzien van nieuw water, elektra en gas, kunststof ramen, nieuwe keuken en badkamer etc. Huis kan eigenlijk direct bewoond gaan worden.

De woning biedt u een overdekt terras, de woonkamer, 4 slaapkamers en een nog een kleine werkkamer, de keuken en de badkamer.

De tuin is 4.658 m2 groot en in de tuin de zomerkeuken, de vroegere stallen, en schuren, een kelder en de waterput. Ongeveer een derde deel van het perceel is omheind. De rest is momenteel in gebruik door een landbouwer.

Elektra, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op riolering. De woning wordt centraal verwarmd op een hout gestookte kachel. Telefoon en internet aansluiten is geen probleem.

Lábod is met ruim 2000 inwoners een flink dorp en u kunt hier prima terecht voor de dagelijkse boodschappen.. Het centrum is op 900 meter. Om te genieten van waterpleier gaat u naar het meer van Gyékenyes (40 km), of natuurlijk naar het Balaton (50 km).

Voor liefhebbers van jagen is het goed om te weten dat op 20 km van Lábod het 18.000 ha groot jachtgebied Kaszó is gelegen.

Dorp is rustig gelegen met veel bos in de heuvelachtige omgeving. De grotere stad is Nagyatád op een 7 km. Een echte stad met een 12.000 inwoners waar u alle gemakken kunt vinden die een grote stad heeft te bieden. Niet alleen op winkelgebied (Tesco, Lidle e.d.), maar ook restaurants, cafeetjes, barretjes ed. om heerlijk te genieten. Daarvoor kunt u ook naar het zwembad met thermaal bad en strand. Ook in Csokonyavisonta (25 km) die mogelijkheden.

Mooie grote woning en tuin waar u snel kunt wonen.