Woning in Nagyatád, Somogy, Hongarije

€46.052 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7635
Adres: Nagyatád, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1302 m2
Huis: 93 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft17.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €46.052 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Mooie woning in een rustig deel van het stadje Nagyatád.

Met deze woning woont u in een rustige omgeving en toch in een stad (je). De woning is best flink met een woonkamer, 3 slaapkamers, keuken met bijkeuken, badkamer en een opslag kamer en een extra ruimte welke ook van buiten af bereikbaar is. Nadeel is wel dat de keuken van buitenom het huis bereikbaar is.
Het is een stabiel huis dat wat gemoderniseerd kan worden, maar waar u snel kunt wonen.

Het perceel is 1.302 m2 groot en in de tuin nog een kelder, opslagruimte, werkplaats en een waterput.

Elektra, gas en water zijn aanwezig, Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met gaskachels. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Nagyatád is een echte stad met een 12.000 inwoners waar u alle gemakken kunt vinden die een stad heeft te bieden. Niet alleen op winkelgebied (Tesco, Lidle e.d.), maar ook restaurants, cafeetjes, barretjes ed. om heerlijk te genieten. Daarvoor kunt u ook naar het zwembad met thermaal bad en strand. Ook in Csokonyavisonta die mogelijkheden.

Heerlijke omgeving om te ontspannen, vooral in de zomerdagen. Uiteraard ook alle medische voorzieningen in de buurt. Voor de golf liefhebbers is het leuk te weten dat de golfbaan van Hence op een 20 km ligt.
Op ongeveer 20 km van Nagyatád ligt het Kaszó natuurgebied. Is 18.000 ha natuur met bossen en er doorheen loop een treintje.

Goede woning met de luxe van een stad om de deur en toch met alle rust. Prima om permanent te gaan bewonen.