Wacht deze, al deels gerenoveerde woning, op u?

€21.795 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5149
Adres: Csokonyavisonta, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 3474 m2
Huis: 82 m2
Bouwjaar: 1971
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €21.795 (rate 390 Ft per €)
Property description:

Deze, al deels gerenoveerde woning, wacht misschien wel op u?

De afgelopen paar jaar is de woning al wat gerenoveerd waarbij de ramen en deuren deels zijn vervangen, de elektriciteit en waterleidingen geheel zijn vervangen en de badkamer is vernieuwd. Er moet nog een en ander worden afgemaakt, maar er is al een mooi begin gemaakt.

U komt de woning binnen in de woonkamer en van daaruit kunt u naar de twee slaapkamers, de badkamer en de keuken. Er is nog een opslagkamer welke ook als een slaapkamer zou kunnen dienen. Achter de woning nog wat bijgebouwen waar u prima een opslagruimte, een parakeerplaats en een overdekt terras van kunt maken.

Het perceel is 3.474 m2 groot en daar nog wat bijgebouwen.

Voorzieningen als water en elektra zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt nu met de houtkachel verwarmd. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Csokonyavisonta is een grotere plaats met ruim 1700 inwoners. Hier kunt u prima de boodschappen doen. In Csokonyavisonta ook een thermaal- en strandbad. Prima vertoeven in deze omgeving.
De wat grotere stad is Barcs op een 15 km en de andere kant op dan bent u in Nagyatád. Beide leuke steden met een gezellig centrum en ook diverse grote winkelketens. Op een 20 km bent u bij de internationale golfbaan van Hencse. Niet alleen leuk om te golfen, maar ook om buiten te zitten en lekker te kijken.

Leuke woning waar al best wat aan gerenoveerd is.