Grote woonboerderij in het noorden.

€20.256 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6028
Adres: Alsóvadász, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1100 m2
Huis: 96 m2
Materiaal: Leem
Bouwjaar: 1906
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €20.256 (rate 390 Ft per €)
Property description:

Grote woonboerderij in het noorden.

De woning heeft een wat aparte indeling. Aan de rechterkant is er de keuken, badkamer en slaapkamer en aan de linkerkant zijn er nog drie kamers waarvan de grootste (24 m2) prima dienst kan doen als woonkamer. Zo heeft u drie slaapkamers.

Bijzonders is wel dat de drie kamers aan de linkerkant eigen buitendeuren hebben en dat kan in de praktijk niet altijd zo praktisch zijn. U kunt dit oplossen door de veranda te sluiten en bij de woning te betrekken, of het rechterdeel uit te breiden met een ingang naar de eerste slaapkamer en de andere kamers aan de linkerkant voor gasten te gebruiken. Als u daar dan ook nog een badkamer maakt, dan heeft u ook nog een prima (zelfstandige) gastenruimte. Zie de plattegrond. Een woning met mogelijkheden.

In 2022 is het huis geschilderd.

Het perceel is 1.100 m2 groot en omheind.

Elektra (vervangen), water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met gasconvectors verwarmd. Telefoon en/of Internet aansluitingen zijn geen probleem.

Alsóvadász is een plaats met ongeveer 1.500 inwoners en u gaat het vinden op een 20-25 km ten noorden van Miskolc. De grote stad is Miskolc op een 20 minuten afstand en daar alles wat een grote stad kan bieden met een centrum, scholen, ziekenhuis en alle grote winkelketens. Door de snelwegen M3 en M30 is Alsóvadász prima te bereiken. In Szikszó (op een 5 km) is er een zwembad. In de omgeving veel natuur in de bergen en bossen.

Woning met een aparte indeling, maar veel mogelijkheden.