Woning in Nemesdéd, Somogy, Hongarije

€51.026 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7636
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 3744 m2
Laatste renovatie: 2020
Huis: 70 m2
Materiaal: Steen en nog klein deel leem
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft19.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €51.026 (rate 390 Ft per €)
Property description:

Goede woning in een leuk dorp in het zuid westen.

De woning is in goede conditie. Is in 2020 gerenoveerd en toen voorzien van nieuw elektra, waterleidingen, een nieuwe keuken en badkamer.

U komt de woning binnen via het grote overdekte terras en dan stapt u in de woonkamer / keuken. Verder nog twee slaapkamers en de badkamer.

Het perceel is 3.744 m2 groot en daar de vroegere stallen, schuren en opslagruimten. Ook is er een waterput.

Aan voorzieningen zijn er elektriciteit en water aanwezig. Gas is op het perceel aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met hout gestookte kachel.. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het leuke dorp Nemesdéd. In Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.

In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Verder een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Leuke woning voor de vakantie, maar ook om permanent hier te gaan wonen.