Woning welke wel een renovatie gebruiken voor een mooie prijs

€13.250 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5150
Adres: Zaláta, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1102 m2
Huis: 60 m2
Materiaal: Steen en leem
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.300.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €13.250 (rate 400 Ft per €)
Property description:

In het mooie zuiden staat deze woning. Kan wel een renovatie gebruiken.

De woning is al jaren niet meer bewoond, maar kan een prima (vakantie) woning worden. Hier treft u de woonkamer-keuken, 2 slaapkamer, de badkamer en een opslagkamer. De voorste slaapkamer is zo groot dat er ook twee kleinere van gemaakt kunnen worden.

Het perceel is 1.102 m2 groot In de tuin nog een bijgebouw.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank en het huis kan verwarmd worden met een houtkachel. Internet en/of telefoon kunnen worden aangesloten.

Verder naar het zuiden kan bijna niet. Zaláta ligt op een anderhalve kilometer van de Drava en de Hongaars-Kroatische grens. Een dorpje met een 300 inwoners met veel rust en weinig inkoopmogelijkheden. Daarvoor moet u naar de grotere plaats Sellye en hier ook een thermaal bad.
Iets verder is Harkány en Szentlőrinc, bekende plaatsen voor een bad of het strand. Op nog geen 30 kilometer komt in de stad Szigetvár waar de grote winkelketens zitten, maar waar u ook de drukte van de "stad" kunt vinden. Heerlijk voor een terras of uit eten te gaan en dan ……. snel terug naar de rust en ruimte van uw Hongaarse Huis.

Na het renoveren kan dit een prima (vakantie) woning worden.

Voor meer details zijn enkele filmpjes beschikbaar. Mailt ons gerust daarvoor.