Niet al te grote woning, maar leuke mogelijkheden.

€11.538 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3348
Adres: Sáta, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1700 m2
Huis: 70 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1963
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €11.538 (rate 390 Ft per €)
Property description:

Niet al te grote woning, maar leuke mogelijkheden.

De woning biedt u de hal, 2 kamers, badkamer en de zomerkeuken.

Het perceel is 1.700 m2 groot en in de tuin diverse fruitbomen en wat bijgebouwen.

Elektra en water uit de eigen bron zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan (na verbouwing) elektrisch verwarmd worden of natuurlijk met een houtkachel. Internet en telefoon zijn geen probleem.

De woning staat in een net dorp en een rustige straat.

Sáta ligt in het noordelijk berggebied. Er wonen een 1.300 inwoners en de grotere dorpen/steden zijn Szilvásvárad (bekend door de paarden) op een 12 km, Lillafüred bekend van de grotten op een 20 km en de stad Miskolc op een 20 km en de grotere plaats in de directe omgeving is Ózd op een 15 km. Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen.

Sáta ligt dicht bij de nationale park Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en u kunt er prima de dagelijkser boodschappen doen.

Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap te bekijken en steden te bezoeken.

Huis met mogelijkheden en prima geschikt voor twee personen.