Prima woning voor 2 personen en voor een mooie prijs.

€16.667 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5154
Adres: Lakócsa, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 2000 m2
Huis: 84 m2
Zomerkeuken: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €16.667 (rate 390 Ft per €)
Property description:

Niet heel grote woning, maar prima voor 2 personen en voor een mooie prijs.

U gaat de woning binnen door de overdekte veranda en komt dan binnen in de woonkeuken. Links is er dan een grote slaapkamer (of aparte woonkamer) en aan de rechterkant gaat u een kleinere slaapkamer vinden en van daaruit door naar de badkamer en bijkeuken.

Het perceel is ongeveer 2.000 m2 groot. Het is mooi breed. In de tuin nog wat bijgebouwen.

Water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt nu verwarmd met een houtkachel. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

Lakócsa ligt onderin de provincie Somogy, bijna tegen Baranya aan. Is een dorp met een 600 inwoners met een winkel waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Op een 20 km ligt de stad Szigetvár (naar het noorden). Naar het westen is u met een 25-30 km in de stad Barcs. Dit gebied grenst dicht tegen Kroatië. In Szigetvár genoeg mogelijkheden om de grotere inkopen te doen, maar ook om naar een restaurant te gaan, een terrasje te pikken of in het (thermaal) zwembad te relaxen. Voor de golfliefhebbers is het goed te weten dat het golfbaan van Hence op een 35 km ligt.

Leuk huis, niet heel groot, maar een prima woning om hier uw vakantie door te brengen, maar ook om permanent te gaan wonen.