Woning in Uppony, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hungary

€23.077 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6029
Adres: Uppony, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2100 m2
Huis: 71 m2
Materiaal: Leem
Kelder: ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €23.077 (rate 390 Ft per €)
Property description:

Twee woningen op een perceel met een prachtig uitzicht.

Het eerste huisje is (bruto) 54 m2 groot en daarin de gang, twee kamers en een berging. Deze laatste heeft een eigen ingang en zou een doorgang kunnen worden naar huisje 2 waar een kamer, keuken en badkamer zijn.
Huizen zijn gebouwd van leem en staan op een stenen fundering.

Het perceel is 2.100 m2 groot en loopt iets op. Bovenaan is er een wijnkelder en vandaaruit heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving. De foto’s spreken voor zich.

Voorzieningen als water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem .

Pand staat in Uppony . Uppony is een dorpje in het noorden van Hongarije met ongeveer 400 inwoners. is een uurtje ten noorden van De mooie stad Eger en in Szilvásvárad, bent u met 30 minuten.

Dit is best wel een project, maar kan een leuke woning worden.