Complete en een geheel gerenoveerde woning

€96.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7637
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 5664 m2
Laatste renovatie: 2019
Huis: 110 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft37.440.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €96.000 (rate 390 Ft per €)
Property description:

Complete en een geheel gerenoveerde woning in een leuk dorp in het zuid westen.

De woning is prima op orde. Is de afgelopen jaren helemaal opgeknapt en is voorzien van nieuw elektra, nieuwe waterleiding, nieuwe deuren en ramen, een nieuwe keuken en badkamer en een nieuw dak op de woning en de bijgebouwen. Hier kunt u direct gaan wonen en kunt u jarenlang in alle rust genieten.

U kunt de woning binnen in de veranda en dan in de hal. Vanuit de gang gaat u naar de 2 slaapkamers en de woonkamer en open keuken. Vanuit de woonkamer gaat u naar de badkamer. Mooie moderne keuken en badkamer. In de badkamer een douche, bad, wastafel en toilet.

Naast de woning een garage / opslagruimte.

Het perceel is maar liefst 5.664 m2 groot en daar de boomgaard waar per jaar maar liefst 3.000 kg peren 2.000kg appels geoogst worden. Mooi inkomen. Daarvoor staat er ook een bijgebouw. Wilt u niets met de oogst, dan is van dit gebouw wellicht ook een leuk gastenhuis te maken.

Elektra en water zijn aanwezig. In de tuin is al een gasaansluiting. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met de houtkachels. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

De woning gaat u vinden in het leuke dorp Nemesdéd. In Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.

In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Verder een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Alles bij elkaar een prima ruime woning welke kant-en-klaar op u staat te wachten.

Prijs is in Euro.