Woning in Lászlómajor, Somogy, Hongarije

€14.750 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7638
Adres: Lászlómajor, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2149 m2
Huis: 85 m2
Materiaal: Steen en leem
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €14.750 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Leuk project in een mooi deel van zuid Hongarije.

De woning staat in een heel mooi groen deel van het zuid westen en niet ver van de stand Nagyatád. In de woning de hal, de woonkamer, eetkamer, 3 slaapkamers, keuken en bijkeuken en de badkamer. U ziet het op de foto’s, het moet wel opgeknapt gaan worden, maar het kan een prima vakantiewoning worden of zelfs om er permanent te gaan wonen.

Het perceel is 2.149 m2 groot en daar diverse fruitbomen. Ook zijn er nog de oude stallen, maar ook die moeten of gerenoveerd, of gesloopt worden.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning kan met en houtkachel verwarmd worden, maar wellicht ook met airco. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

Lászlómajor is een einddorp op een 20 km van Nagyatád waar u een thermaal bad gaat vinden. In Nagyatád alle grotere winkelketens om de inkopen te doen zoals Lidl, Tesco, Penny Market etc. Lászlómajor is op een 45 km van het Balatonmeer, het meer van Gyékényes op een 50 km en Marcali met ook een thermaal bad op 26 km.

In de omgeving van Lászlómajor zijn er enkele visvijvers om te vissen en veel bossen om te hiken, wandelen en te jagen.

Leuke uitdaging om hier uw Hongaars Huis van te maken in het zuidwesten van Hongarije.