Woning in Nagyatád, Somogy, Hongarije

€27.250 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7639
Adres: Nagyatád, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2863 m2
Huis: 65 m2
Kelder: ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €27.250 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Leuke woning in een rustige buurt van de stad Nagyatád.

Huis is goed in orde. Gebouwd van steen en in 2012 gerenoveerd. In 2019 zijn de ramen van de twee slaapkamers nog voorzien van kunststof. Het dak is in goede conditie.

In de woning de hal / woonkamer, keuken en bijkeuken, badkamer en 2 slaapkamers.

Perceel is 2.863 m2 groot in daar nog wat bijgebouwen als de oude stal en schuur, maar ook een kelder. Ongeveer 1/3 deel van het perceel is omheind. 2/3 deel wordt bewerkt door een landbouwer.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met houtkachels verwarmd. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

De woning staat in een rustige buurt van de stad Nagyatád, aan een doodlopende weg. Nagyatád is een echte stad met een 12.000 inwoners waar u alle gemakken kunt vinden die een stad heeft te bieden. Niet alleen op winkelgebied (Tesco, Lidle e.d.), maar ook restaurants, cafeetjes, barretjes ed. om heerlijk te genieten. Daarvoor kunt u ook naar het zwembad met thermaal bad en strand. Ook in Csokonyavisonta die mogelijkheden.

Heerlijke omgeving om te ontspannen, vooral in de zomerdagen. Uiteraard ook alle medische voorzieningen in de buurt. Voor de golf liefhebbers is het leuk te weten dat de golfbaan van Hence op een 20 km ligt.
Op ongeveer 20 km van Nagyatád ligt het Kaszó natuurgebied. Is 18.000 ha natuur met bossen en er doorheen loop een treintje.

Prima woning is u dicht bij de stad wilt wonen en toch de rust van een dorp wilt ervaren.