Woning in Mezőcsokonya, Somogy, Hongarije

€117.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2272
Adres: Mezőcsokonya, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 5239 m2
Laatste renovatie: 2015
Huis: 170 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1979
Slaapkamers: 6
Badkamers: 2
Prijs: Ft47.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €117.500 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Als u overweegt om permanent in Hongarije te gaan wonen zou u hier eens moeten komen kijken.

Prima woning. Mooi groot en in goede conditie. In 2015 nog gerenoveerd en toen is er nieuw elektra gekomen, nieuwe waterleidingen, de vensters zijn vernieuwd (kunststof) en nieuwe keuken en badkamer. Binnenkort wordt het dak nog vernieuwd.

De woning bestaat uit twee verdiepingen en beneden is er een hal, een gang, de woonkeuken met ook een eethoek. Drie slaapkamers, de keuken, de badkamer en een apart toilet. Op de verdieping een overloop met zitgedeelte, drie slaapkamers en een douche met toilet.

Verder is er nog het overdekte terras, een garage, een schuur de wat (vroeger) dierenverblijven.

Het perceel is maar liefst 5.239 m2 en goed onderhouden. Op het perceel loopt nog een beekje.

Alle voorzieningen zoals elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. Afwatering is aangesloten op de septic tank, De woning wordt verwarmd met gasconvectors en de houtkachel. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Het huis is gelegen in Mezőcsokonya, 12 km van Kaposvár en 40 km van het Balaton meer. Op 6 km van het huis is een visvijver en het beroemde grote vis meer van Deseda ligt op 20 km. In het gebied zijn er ook mogelijkheden om te jagen.

In het dorp wonen 600 mensen en hier vindt u een levensmiddelenwinkel, een postkantoor, een bushalte, een dokter en een apotheek. 600 meter van het huis is er een kleuterschool en een basisschool.

Zoekt u een mooi ruim huis voor een permanent verblijf dan is een bezoekje hier zeker de moeite waard.