Woning in Nemesdéd, Somogy, Hongarije

€35.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7640
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 9847 m2
Huis: 120 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Prijs: Ft13.490.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €35.500 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Best wel een project, maar prima mogelijkheden om hier wat moois van te maken en ….. bijna 10.000 m2

Het is een ruim huis en u zou er drie appartementen kunnen realiseren. Aan de voorkant een appartement en dan in het midden een tweede appartement. Uiteraard ook prima mogelijkheden om daar een grote woning van te maken. U vindt hier een hal. 2 keukens, 3 slaapkamers, 2 badkamers met douche en toilet en een woonkamer. Buiten is er een overdekt terras.

Aan de achterkant is er nog een ruimte welke afgemaakt moet worden. Hier een keuken, een badkamer met douche en toilet, een kamer en ook weer een terras.

Het perceel is groot. 9.847 m2 groot en daar nog een schuur en de waterput.  Perceel eindigt aan een andere weg en er zouden 3 percelen van (ruim) 3000 m2 van gemaakt kunnen worden zodat u twee bouwpercelen zou kunnen verkopen.

De renovatie is begonnen en veel is al gedaan. Zo is er nieuwe waterleiding, badkamer, venster en dak hersteld. De woning heeft aan de voorkant aandacht nodig. De gevel is gescheurd en verzakt. Dit moet bij de renovatie zeker aangepakt worden.

Elektra en water zijn aanwezig. In de tuin is al een gasaansluiting. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met de houtkachels. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

De woning gaat u vinden in het centrum van het leuke dorp Nemesdéd. In Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.

In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Verder een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Alles bij elkaar een project, maar ook prima mogelijkheden.

Prijs is in Euro.