Woning met beste veel ruimte in een rustige buurt van de stad Ózd.

€32.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3350
Adres: Ózd, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1100 m2
Huis: 150 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1979
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft13.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €32.500 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Woning met beste veel ruimte in een rustige buurt van de stad Ózd.

De woning biedt twee verdiepingen en boven een open keuken / woonkamer, een kleinere kamer en een badkamer. Beneden 3 kamers, badkamer en een keuken.

In 2005 is het dak vernieuwd.

Perceel is 1.100 m2 groot en in de tuin een garage en wat bijgebouwen.

Woning staat aan een rustige straat en geen overburen. Uitzicht is prachtig.

Elektra, water (nieuwe leidingen) zijn aanwezig. Gas is op het perceel aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan centraal verwarmd worden met de hout gestookte kachel. Internet en/of telefoon aansluiting is geen probleem.

Dit huis gaat u vinden in een buitenwijk van de stad Ózd, direct in de natuur. Staat op een rustige locatie aan het einde van de stad. Ózd is een provinciestad in het noorden. In Ózd wonen ruime 30.000 inwoners en is een redelijk grote stad. Alles wat een stad u kan bieden is hier wel aanwezig

Szilvásvárad, bekend van de paarden, ligt op een 15 km naar het zuiden. iets verder op ook de stad Eger met het fraaie centrum met de burcht en de basiliek. voor een toeristisch uitje zijn de grotten in Lillafüred een aanrader.

Mooi huis voor een combinatie van rustig buiten wonen en de stad om te hoek.