Woning in Feked, Baranya, Hongarije

€27.475 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5158
Adres: Feked, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 600 m2
Laatste renovatie: 2020
Huis: 60 m2
Materiaal: Leem
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.990.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €27.475 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Woning voor een liefhebber!

De woning is een vroegere boerenwoning. Gebouwd in leem in de originele stijl met mooi houten ramen en schermen. De woning is in 2020 voorzien van nieuw elektra.

In de woning een woonkamer, de slaapkamer, de keuken en de badkamer. Om de laatste binnendoor bereikbaar te manke zult u een doorgang moeten maken door de ruimte waar nu de trap naar de zolder zit.

De tuin is met 600 m2 groot makkelijk te onderhouden en hier nog de originele waterput.

Elektra en water zijn aanwezig. Gas is al op het perceel aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank, maar in het dorp wordt gewerkt aan de riolering. Telefoon en Internet kunnen aangesloten worden.

Feked is een klein rustig en authentiek dorpje ten noord oosten van de stadf Pécs. Deze sstad is zeker een bezoek waard en u zit hier een 30 (auto) minuten vandaan. Andere plaatsen in de buurt zijn Véménd en Pécsvárad. Mooie groene omgeving. Makkelijk bereikbaar door de M6.

Leuke woning met veel authentieke details.