Woning in Becefa, Baranya, Hongarije

€73.750 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5159
Adres: Becefa, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 7320 m2
Laatste renovatie: 2015
Huis: 170 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft29.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €73.750 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Mooie complete woning met een grote schuur op een 7.320 m2

De woning is direct te bewonen. Alles netjes en in 2015 nog gerenoveerd. In de woning de woonkamer / keuken, drie slaapkamers, de badkamer en aparte WC. Op het perceel verder nog een 300 m2 groot bijgebouw en 2 kelders. Mooie tuin met een beregeningsinstallatie.

Elektra en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden afgesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met een hout gestookte kachel. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Becefa ligt op 2 km van de stad Szigetvár waar u alle gemakken van een stad gaat vinden. Alle winkelketens, maar ook lekker uit eten of een terrasje pikken. Vanuit Becefa bent u in 45 (auto)minuten in de mooie stad Pécs.

In Becefa wat winkeltjes waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen.

Prachtige woning met mooi bijgebouw op een groot perceel.