Woning in Balatonújlak, Somogy, Hongarije

€165.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4360
Adres: Balatonújlak, Somogy , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2326 m2
Laatste renovatie: 2001
Huis: 108 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1973
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft66.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €165.000 (rate 400 Ft per €)
Property description:

Gerenoveerde woning aan de zuidwest kant van het Balaton.

De woning biedt u een woonkamer, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers met WC, verwarmingsruimte en terras (24 m2).

Het perceel is 2.326 m2 groot en netjes onderhouden. In de tuin nog een dubbele garage (33 m2) en voor de garage een mooi overdekt terras. In de tuin nog een water bron om de tuin te besproeien.

Alle voorzieningen zijn aanwezig. Elektriciteit (230 V en 380 V), leidingwater en gas zijn aanwezig en er is een aansluiting op de riolering. Woning wordt centraal ( op gas) verwarmd. Aansluitingen op telefoon en Internet zijn mogelijk.

De woning staat in een rustige zijstraat van het dorpje Balatonújlak wat op een 3 km van het Balaton ligt (Balatonmariafürdö). U woont hier op fietsafstand van het Balaton meer. Het stadje Marcali ligt op 7 km en daar kunt u prima de wat grotere inkopen doen, maar ook heerlijk naar het (thermaal) zwembad gaan. Natuurlijk bezoekt u ook Keszthely (20 km) en het geneeskrachtige thermaal meer van Hévíz (25 km).

De woning koopt u gemeubileerd.

Hier koopt u een goede woning in een prima omgeving op maar 3 km van het Baklaton.

Prijs is in Euro.